• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon

BIOGRAFIA

Cia LePUANT - Adrià Viñas

Adrià Viñas cursa els seus estudis d'Art Dramàtic (especialitat en teatre físic) a l'Institut del Teatre de Barcelona. Complementa la seva formació: Body Weather amb Andrés Corchero a l'espai La Blanca (Barcelona); Acrobàcia amb Mark Glover i Philipp Obal a l'escola de circ Rogelio Rivel (Barcelona); Dansa Aèria amb la Cia Deambulants; Teatre de Carrer i Accions amb Albert Olivas; i Clown amb Pep Massanet, Christian Atanasiu i Berty Tovías; entre altres.

Ha participat en diferents projectes teatrals: "Tu vas tomber!" (Cia Moveo, Premi Mais - Festival Imaginarius'16 (Portugal) i premi Millor espectacle de Dansa - 29a Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca); "Vremya Musei" (Cia Voltäla); "Alarma Nuclear! Un drama familiar" (Cia La Palpebra); "La Peixera" (Cia Los Jimenes); "No límits" i "Pastissers PUFessionals" (Cia Nyip i Nyap); "Narcís" (Jordi Ribot); entre altres.

Actualment forma part de Cia Moveo amb "Conseqüències" (Premi Moritz FiraTàrrega'17 - coproducció Festival Imaginarius de Portugal i FiraTàrrega'17); de l'espectacle "Suite TOC núm 6" de Les Impuxibles (coproducció amb la Sala Beckett); de Cia LePuant amb l'espectacle de clown "Tot sol... i núvol" (Premi Millor Actor - VII Festival Mutis de Barcelona); i de Cia Nyip i Nyap amb l'espectacle "Clowntes i Llegendes".

© 2017 per AVP - Cia LePUANT - www.cialepuant.com - cialepuant@gmail.com - +34 676 047 146

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon