• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon

ESPECTACLES

ARENA

ESTRENA OFICIAL - Data a concretar

Idea Original i Creació: Cia LePuant / Clown: Adrià Viñas / Altres intèrprets: Neilor Moreno / Assessorament de Moviment: Pino Steiner i Xavi Palomino / Escenografia: Àlex Rigol / Vestuari: Joana Martí / Música Original: Isidre Palmada / Disseny de so: Mario Andrés

TOT SOL... I NÚVOL

*Premi Millor Actor - VII Festival Mutis  de Barcelona*                 

“Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, seuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol... i núvol. Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar, i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins. “Tot sol... I núvol” transforma la realitat en ficció. “Tot sol” en busca de... companyia; “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol... I núvol”, un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat.”

SR. MO

"SR. MO" es tracta d'una acció teatral còmica i amena que a través del teatre de carrer vol fer arribar amb més proximitat i efectivitat la millora de recollida dels residus als ciutadans. El Sr. Mo és qui s'encarrega, a partir d'un concurs dinàmic i àgil, de conscienciar els ciutadans sobre la matèria orgànica.

Coproducció - Circulant, Management i Producció & LePuant Clown

AD CLOWNITUM

"Un pallasso, una maleta i un ram de flors. Un ram de flors? Avui és el gran dia! El dia que tothom espera, el dia de la felicitat. O així s'ho pensa el nostre protagonista. S'ha acabat estar sol. En la riquesa i en la pobresa, en la salut i en l'enfermetat... fins que la mort els separi. Junts. Junts per sempre. Junts ad infinitum."

© 2017 per AVP - Cia LePUANT - www.cialepuant.com - cialepuant@gmail.com - +34 676 047 146

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon