lepuant-removebg-preview_co%2525C3%25258

QUI SÓC

BIOGRAFIA CIA LE PUANT

La Cia Le PUANT és una companyia de clown contemporani i teatre gestual, on la improvisació i l'escolta amb el públic és clau en els seus espectacles.

L'Adrià Viñas va estudiar Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, itinerari de Teatre Físic. Complementa la seva formació amb cursos d'acrobacia, dansa i clown.

La Cia Le PUANT té varis espectacles: un espectacle antic a la butxaca, un altre de cabarets, un espectacle en gira i dos espectacles en procés de creació. 

Actualment, també, juntament amb la Cia Sabanni, estan en creació del nou espectacle RODANDO VOY, de Rodando Voy & Cia. Estrena oficial a l'abril 2021.

El membre i fundador de la companyia és l'Adrià Viñas, més aquelles persones que col.laboren amb la cia,  com per exemple en Mario Andrés i en Neilor Moreno, entre altres.

Però on més ha après és a les actuacions i al carrer, provant coses i jugant amb el públic a partir d'improvisacions. També jugant amb la Cia Nyip & Nyap durant anys.

TOT SOL... I NÚVOL és el seu espectacle en gira, i ha fet més de 100 actuacions arreu. Actualment està en creació del nou espectacle ARENA, estrena oficial l'any 2022.

Cia Le PUANT es declara laica, feminista, antixenòfoba, antiracista i solidària, i condemna a totes les guerres, tant polítiques com religioses, així com l'odi cap a persones.

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

© 2020 by AVP - Cia Le PUANT - +34 676 04 71 46 - cialepuant@gmail.com . Proudly created with Wix.com